Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Produktkategori

Bevel Gearbox Application är mycket omfattande

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Jul 05, 2017

Växellådor används ofta i vindkraftverk och används ofta i vindkraftverk och är en viktig mekanisk komponent. Huvudfunktionen hos växellådor är att överföra kraften som genereras av vindhjul till kraftgenereringsmaskin och få motsvarande hastighet. Ställ växellåda Vanligtvis är vindhjulets hastighet väldigt låg, växelkugghjulet som är långt mindre än den önskade hastigheten hos generatorns kraftgenerering, måste uppnås genom växellådans växellåda, det kallas även växellådans växellåda.

Växellådan har följande effekter:

1, accelererad retardation, sägs ofta att växellådan med variabel hastighet.

2. För att ändra körriktningen, till exempel växellåda, kan vi använda två fläktkugghjul för att överföra kraften till en annan axel.

3, ändra vridmomentet. Under samma effektförhållanden, desto snabbare växlar hastigheten, axeln för det mindre vridmomentet och vice versa.

4, fördelning av effekt. Till exempel kan vi använda en motor, Bevel Gearbox via växellådspindeln för att driva ett antal slavar, för att uppnå en motor för att köra flera belastningsfunktioner.

1. Växellåda med gemensam konstruktion, enligt kundens efterfrågan på den branschspecifika växellådan.

2. För att uppnå parallellaxel, ortogonal axel, vertikal, växelkasse horisontell universalbox, delar och komponenter för att minska specifikationsmodellen ökat.

3. Användningen av ljudabsorberande lådstruktur, Bevel Gearbox, ju större lådans yta och den stora fläkten, cylindriska växlar och spiralformade växlar använder avancerad slipprocess, så att maskinens temperaturhöjning, brusreducering, driftsäkerhet är förbättrad, ökar effekten.

4. Inmatningsmetod: motoranslutningsfläns, axelingång.

5. Utgångsläge: Fast axel med platt nyckel, ihålig axel med platt nyckel, Inbyggnad med växelkåpa med plankanslutning, ihålig axel med splinesanslutning, fast axel med splinesanslutning och fast axel med flänsanslutning.

6. Växellåda installation: horisontell, vertikal, gung bas, vridmoment arm.

7. Växellåda produkter är 3 till 26 specifikationer, växelväxelväxellåda serier 1 till 4, varvtal mellan 1,25 och 450; och R, K, S-serien för att få ett större förhållande.

Vanliga växellådsmörjningsmetoder är smörjolja smörjning, halvfluids smörjning smörjmedel smörjmedel på flera sätt. För tätningen är bättre, hastigheten är hög, Bevel Gearbox belastningen är stor, bra tätningsprestanda kan användas smörjolja smörjning; För tätningen är inte bra kan den lägre hastigheten använda smörjning med halvvätska smörjmedel. för oljevänliga tillfällen eller vid höga temperaturer kan man använda två ultrafina pulversmörjning av molybdensulfid.

Växellåda är en viktig del av den mekaniska överföringen som används i stor utsträckning i ett par växlar, eftersom tanden och andra fel under driftens gång kommer att producera maskeringspåverkan och växlingsmätningsfrekvens som motsvarar bruset , Friktion mellan tandytan på grund av relativ glidfriktion uppträder. Eftersom växlarna är de grundläggande delarna i växellåda, är det nödvändigt att växla växellådan för att styra växellådans ljud. Generellt uppstår växelsystemsljudet huvudsakligen inom följande områden:

1. redskapsdesign aspekter. Felaktigt parametervalg, Bevel Gearbox-sammanträffande är för liten, felaktig profilmodifikation eller ingen modifiering, växellådans struktur är orimlig och så vidare. Gearbearbetnings basprofilfel och tandprofilfel är för stor, tandkantspalten är för stor, ytjämnheten är för stor och så vidare.

2. Växeltåg och växellåda. Monteringsexcentricitet, kontaktnoggrannans kontaktnoggrannhet är låg, axelns parallellitet är dålig, axeln, lageret, spegelväxellådan, lagerstabiliteten är otillräcklig, lagerrotationsnoggrannheten är inte hög och gapet är inte korrekt.

3. Övriga aspekter av ingångsmoment. Vridmomentet för belastningsmomentet, axelns vridningsvibration, motorns balans och andra överföringspar.


Förfrågning
Send
Kontakta oss
Adress: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdongprovinsen, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-post: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd. förbehållna alla rättigheter.