Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Produktkategori

Mekaniska egenskaper för växellåda

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Spiralskruvhjul är huvuddrivna delar av lastaren. Det aktiva spiralformiga kugghjulet är kraften som överförs från överföringen av bilen till det drivna kugghjulet, Bevel Gearbox som driver effekten till differentialen.

Spiralskruvhjul är huvuddrivna delar av lastaren. Det aktiva spiralformiga kugghjulet är kraften som överförs från överföringen av bilen till det drivna kugghjulet, Bevel Gearbox som driver effekten till differentialen. Spegelväxel Den aktiva strukturen hos det spiralformade växelväxeln är därför växelaxeln, den ena änden är splines, förbunden med växellådaffektaxeln, den andra änden är spiralformad växel; driven kugghjul är skivväxel, diametern är större än det aktiva spiralformiga kugghjulet, retardation, medan även längs omkretsarna av några skruvhål, så att drivna kugghjul fastgjorda av skruvar i differentialskalet, kommer effekten att minskas efter överföring till differentialen. De aktiva kugghjulet har båda höga överföringshastigheter medan de passerar stora vridmoment och utsätts för belastningsbelastningar under lastning och bromsning. Huvudmisslyckandena för sådana växlar är slitage, Bevel Gearbox pitting och brytning. Så de aktiva spiralformiga kugghjulen ska uppfylla följande prestandakrav: ① bra mekaniska egenskaper; ② bra karbureringsdämpande prestanda; ③ bra slagmotstånd ④ bra hjärthårdhet; ⑤ bra värme deformation prestanda.

Aktiva spiralformade kugghjulsförhållanden och prestandakrav, dess tekniska krav: ① smidning får inte ha smidesfel. ② normaliserande behandling HB179-217. ③ Ytkolningshårdheten är HRC58-62, hårdheten i hjärtat är HRC32-45, övergångsskiktets hårdhet bör vara långsam tills substratet är lågt kol, karbureringsdjupet är 1,0 ~ 1,4mm, växelväxel och kolhalten är 0,8% ~ 1,05%. ④ Metallografiska inspektionsstandarder ska överensstämma med "Miljökarbureringsutrustningens metallografiska undersökningsstandarder" (JB1673-75). ⑤ låg temperatur temperering gör skott peening.

Förekomsten av avfasningsväxeln har vissa fördelar, som kan medföra maskinens stabilitet, nyckeln är på grund av förekomsten av avfasade växellådor, Bevel Gearbox behöver vi inte störa av detta. Och det är dags att arbeta med stabila prestanda egenskaper, Bevel Gearbox hur man säger det? Vi har sett tid på varorna, vi måste ofta reparera, och mycket påverkar operationen.

Men förekomsten av vinkelväxlarna, Bevel Gearbox vi ser att det inte kommer att förekomma något sådant arbete, och det är relativt stabilt, användandet av kontrastens natur. Bevel Gearbox Och de avgängda växellådorna för att få vår omräkningskurs är väldigt höga, behöver inte vara så fram och tillbaka för den här delen, Bevel Gearbox så att vi ger oss fortfarande ge vissa fördelar.


Förfrågning
Send
Kontakta oss
Adress: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdongprovinsen, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-post: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd. förbehållna alla rättigheter.