Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Produktkategori

Worm skruv Jack växer allmänt

Sijie Industrial Co., Ltd | Updated: Aug 04, 2017

En mask är en växel som har en eller flera spiralformade tänder och är förlovad med mask hjulet med bildar ett förskjutet skaft redskap par. Katalogiserande ytan kan vara en cylindrisk yta, mask skruv Jack en konisk eller en ringformig yta. Enligt olika tand profil kurva, vanliga cylindriska mask kan delas in i Archimedes mask (ZA mask), evolventkugg mask (ZI mask), normala raka mask (ZN mask) och koniska cylindriska mask (ZK mask) och så vidare

(1) Archimedes mask: denna mask, mask skruv Jack i planet vinkelrät mot mask (dvs slutet), tand profilen för Arkimedes spiral, planet av Axel tand profilen (dvs, axial tänder profil) är en rak linje med en tand vinkel α0 = 20 °. Det kan bearbetas på en svarv med en enkelpolig (med en ställvinkel på γ ≤ 3 °) eller en dubbel stolpe (när γ > 3 °) med en rak kant. När verktyget installeras, mask skruv Jack ovansidan av skäreggen måste passera genom axeln av masken. Denna mask slipning svårt, när bly är stora bearbetning besvär.

(2) evolventkugg mask: evolventkugg mask (ZI mask) worm tandytan är gradvis öppen spiral ytan, i slutet av den Bluetooth-profilen för involute. Vid bearbetning, är verktyg kant tangerar grundcirkeln. Kan vara slipning, lätt att säkerställa bearbetning noggrannhet. Vanligtvis används för antalet mask huvud mer hög hastighet och mer sofistikerade överföring.

(3) Normal uträtning mask: slutet inför denna mask förlängs involute, mask skruv Jack och ytan av tanden (N-N) är rak. ZN mask är också en rak knivblad med en enda stolpe eller pole i svarv turning. Att stänga när kniv bladet planet placeras på spiral ytan av lagen, mask skruv Jack behandlingen är enkel, kan slipskiva användas, används ofta i långa precision mask drive.

(4) cone kuvert mask: Detta är en icke-linjär utvidgande mask. Det kan inte bearbetas på en svarv kan endast vara slipat på en fräsmaskin och slipad på en bänkslipmaskin. Bearbetning, mask skruv Jack skiva saxen eller slipskiva placeras i normal riktning av masken tand RÄFFLA, utöver detaljen för spiral rörelsen, verktyget samtidigt runt sin egen axel för roterande rörelse. Vid denna tid, är Worm skruv Jack fräsning ansiktet av fräs (eller slipskiva) spiral tandytan av masken och tand profil på jag-jag och N-N sektioner är en kurva. Denna mask är lätt att slipa, masken är mer exakt, programmet är mer omfattande.

Cirkulär cylindriska mask enheten liknar konventionella cylindriska mask enheten, förutom att profilen för den tand-profilen är olika. Spiralformade ytan av masken skärs med ett blad med en rundad båge, mask skruv Jack och masken är gjord med fläkt Chengfa. I den mellersta planet (dvs axel masken) och centrera av masken, tand profilen av masken är konkav båge, och tand profil snäckhjulet är konvex. Cirkulär cylindriska mask enheten är därför en konkav och konvex båge tand Meshning överföringen, mask skruv Jack men också en rad kontakt med överföringen. De viktigaste funktionerna är: hög effektivitet, generellt upp till 90%; lastkapacitet, generellt högre än den vanliga cylindriska mask enheten 50% till 150%; liten storlek; liten kvalitet; kompakt struktur. Denna enhet har använts i metallurgi, gruvdrift, kemiska, konstruktion, mask skruv Jack lyft och annan mekanisk utrustning i inbromsningen.

Snäckhjulet kännetecknas av det faktum att masken kroppen är i den axiella formen är en konkav cirkelbåge för bildandet av den roterande ytan av bussen och mask skruv Jack så denna mask enhet kallas enheten med snäckväxel. I Meshning bandet av denna överföring, pitch cirkeln av snäckhjulet ligger på arcuatus ytan av masken, d.v.s. bågen av masken är virad runt masken hjulet. Worm skruv Jack i mellersta planet, mask och snäckväxel är raka tand profil. På grund av den samtidiga Meshning av tänderna, och kontakten mellan tänderna och riktningen av rörelsen av snäckhjulet är liknande till vertikala, mask skruv Jack som kraftigt förbättrade redskap tänderna och bildandet av smörjande olja film villkor , Mask skruv Jack och bärförmåga om Akmami Tyskland mask drive 2 till 4 gånger effektiviteten är därför generellt så hög som 0,85 ~ 0,9; men det kräver en högre noggrannhet för tillverkning och installation.


Förfrågning
Send
Kontakta oss
Adress: Xinji Road, Nancheng, Dongguan City, Guangdongprovinsen, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-post: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd. förbehållna alla rättigheter.